Madvognen til din fest

Hvis det er blevet tid til en fest eller sammenkomst enten privat eller i firmaet, så lad os hjælpe dig med et besøg af en kebabvogn. Du kan skabe en unik oplvelse for dine gæster, som du kommer til at høre positivt for i mange år efter.

Kebab er yderst populært og vi kan levere med flere slags kød og naturligvis både salat og dressing til.

Vi kan også hjælpe dig med andre typer af madvogne, så der er lidt at vælge imellem til den næste fest. F. eks. kan du leje en pølsevogn, leje et pandekage setup eller en pandekagevogn eller leje en churros vogn, og ikke mindst leje en isvogn.

Kontakt os gerne for at høre mere. Vi kan via vores firma  Festudlejning København hjælpe med din næste fest. 

Madvognen til din fest - Kebabvognen-kbh.dk

Lej en kebabvogn og glæd dine gæster

Glæd din gæster med et besøg af Kebabvognen og I spiser alt det i kan af lækre velsmagende Kebab i pitabrød eller Durum med sprød salat tomater og løg med forskellige dressinger og evt. noget stærkt på toppen.

Prisen for velsmagende Kebab både Kylling og alm. Kebab og Falaffel i Pitabrød eller som Durum og i spiser alt det i kan i 1½ time inkl. Kørsel i Kbh. længere væk lidt kørepenge er 3.900,- for 25 personer, er i flere en 25 personer koster det ekstra 95,- p.p.

Op til 50 personer kommer vi med færdigskåret kebab, er i flere end 50 medtager vi kebabmaskinen og skærer på stedet direkte fra Kebabspydet.

Kebabvognen kan kombineres med Pølser,  Flæskestegssandwich og Bøfsandwich. Få en god pris.

Se også vores Dessertmuligheder.

Kebab Box

Samme som ovennævnte blot serveres med Pommes Frites Pris 4.140,- for 25 personer, flere end 25 personer koster 107- p.p.

Bemærk nattetillæg fra klokken 23:00 på 500 kroner.

Hvis du vil kombinere vognen med nogle af vores andre madvogne/dessertarrangementer kan du med fordel få en god pris. Med venlig hilsen Festudlejning-Kbh.dk Peter Adelgaard Tlf. 31319530

Booking forespørgsel

Hvor kan vi levere ?

Vi kan hjælpe dig med at leve en kebabvogn til din fest i København og omegn. Dog kan vi også levere på hele Sjælland efter aftale. Skriv eller ring til os, så tager vi en snak omkring din næste fest.

Lej en kebabvogn til festen billeder

Lej en kebabvogn til din næste fest

Få besøg af en kebabvogn til din næste fest. Lej en kebabvogn og glæd dine gæster med dejlig mad. Lad os hjælpe dig med madvognen til din fest.

Du kan nemt få besøg af en kebabvogn med lækker mad til din næste fest eller dit næste arrangement. Vi kommer gerne på besøg til både private sammenkomster som til firmaarrangementer.

Det skaber i vores erfaring altid glæde og højt humør, når man tilbyder en sådan unik oplevelse til sine gæster. Det er noget gæsterne vil huske og tale om i årene efter. Det er også nemt for dig som arrangør at overlade maddelen til os, det giver dig tid til at være mere tilstede sammen med gæsterne.

Glæd din gæster med et besøg af Kebabvognen, og I spiser alt det i kan af lækre velsmagende Kebab i pitabrød eller Durum med sprød salat, tomater og løg med forskellige dressinger, og evt. noget stærkt på toppen.

Madvognen til din fest

Vi kan hjælpe dig med mere end kebab i København, da vi kan tilbyde dig madpandekager og ikke mindst andre spændende setups som med pølsevogn, churrosvogn, isvogn og andet til din næste fest, om den er privat eller i firmaregí. Læs mere om vores madvogne til din fest. Kontakt os for mere information. Lad os hjælpe dig med madvognen til din fest.

De flere muligheder

Madpandekager i København eller en af vores andre spændende løsninger. Lad os hjælpe dig. Husk at læse mere om vores andre muligheder som Lej en pølsevogn, eller måske har du mere lyst til at leje en pandekagevogn eller endda leje en churros vogn.  Vi kan også hjælpe med at leje en isvogn. Valget er dit, besøg vores sider og læs mere om mulighederne. Vores firma kan også helt generelt hjælpe dig med en række ydelser omkring udlejning til fest. Besøg gerne vores Festudlejning-KBH og tag meget gerne kontakt for at tale om din næste fest.